Project - Transition to Betterness

Transition to Betterness

Location: Windsor, ON
Category:
Size: 39,120

Description

This clean facility was design-built with employee comfort in mind.

The manufacturing area was designed with sound-deadening roof and wall systems, increased day-lighting, in-floor heating throughout to benefit both the employees and the clean manufacturing process.  Due to the delicate printing process, the Clean  Manufacturing area was designed with highly controlled HVAC and humidification systems including in-floor radiant heat that avoids direct turbulence to printing and process areas.  Vistaprint is an online design and ordering company that relies solely on the internet for sales, therefore, the facility is also fully integrated with state-of-the-art network & internet systems and delicate printing presses that require clean process areas.  The 2-storey, 39,120 sq. ft.  office facility, constructed as part of phase 3, includes corporate and executive offices and state-of-the-art employee amenities including high-end (restaurant like) food servery areas and internet lounges.  Phase 4, consists of a 2-storey manufacturing space totaling 264,461 sq. ft. for the logistics component of the facility including integrated/automated sorting,   packaging and shipping as well as  support infrastructure.  To date, Rosati has completed all building renovations and additions  for  this facility  including  the  installation  of  new printing press  foundations  during standard operations.

 

Customer Experience

"With this donation, which equals about $250,000, the Rosati Group has made the largest donation we've ever received.  We're not paying rent, which allows us to put our money back into our programs.  It allows us to keep our local dollars where they belong, in our hospitals.  The Rosati's are very kind and generous people, and they really are leaders in our community.."

Kelly Bryan

Director of Operations

Related Projects

Devonshire Place

This existing 8,400 Sq. Ft. commercial building was renovated to create a more efficient use of space and to upgrade the old dated façade. The

Learn More »